zatir og mad

Et kvarter rundt i urskoven gav denne høst
Jeg holder meget af god mad og har et par opskrifter i baghånden som jeg har tænkt mig at bringe her efterhånden som jeg får tid til at skrive dem ned.
Indtil da må du nøjes med at nyde synet af hvad jeg fik ud af lille tur i haven engang i juli sidste sommer.
jeg er tildels selvforsynende med frugt og grønt og har efterhånden erfaret HVOR vigtige råvarene er. Gør dig ingen illusioner om at du kan tilberede virkeligt velsmagende måltider medmindre du har adgang til gode og friske råvarer - helst fra egen have. Bærrene herunder transporterede jeg ca. 50 meter inden jeg spiste dem - hvorlangt mon dit sidste jordbær havde rejst ?
Til sommer håber jeg atter at kunne høste egne asparges - de smager fantastisk når de er helt friske - hvorimod der ikke er meget ved de tørre stilke som supermarkederne faldbyder for en slik.
God mad kræver gode råvarer, gode råvarer kræver arbejde - men lønnen er fantastisk skulle jeg hilse og sige fra min gane.


En del af min daglige åndelige føde henter jeg i dagbladet Information - tag et kig på deres internetsider
tilbage til indhold
Tilbage til indhold

Opdateret d. 15.2.2001