Hvem er z@tir ?

Jeg er en mand fra midt i sidste århundrede.
Mine første 25 år tilbragte jeg på Fyn - dernæst boede jeg nogle år i Århus og efter en tid i København har jeg nu boet 11 år i det vestsjællandske, hvor der er et anderledes frit udsyn end i storbyen.
Her er f. eks. et par kig over hegnet i min baghave.
Sommerudsigt mod nordøstVinterudsigt mod nordøst
Siden jeg i 1995 kom på nettet har jeg brugt en del tid på at chatte, i de sidste år mest på Forum (nu Ofir) chat, hvor jeg har haft mange sjove stunder og mødt mange spændende mennesker - en del af disse har jeg også truffet i "kød og blod" - men flertallet har jeg kun mødt i cyberspace.
Jeg chatter under navnene : "z@tir" - "zit@r" - "sø'fyr49" - "sø'kort49" og "den lill' dreng". og kan som regel kendes på min noget lemfældige omgang med dansk ratsskrivning...forhåbentlig ikke noget som forstyrrer dine dybt seriøse grunde til at chatte ?
Man kan lokke mig til at chatte (se note nedenfor) om mange ting - men ikke alt ! På Ofir (>30 >40 Senior) har der altid hersket en tradition for at undgå emner som politik, andres privatliv eller voldsomme gensidige tilsvininger i "sort"(offentligt). Det synes jeg er en god leveregel, det gør "stedet" til et fristed hvor alle kan mødes i fredsommelighed - have det skægt og, hvis dt er formålet: forsøge at realisere en eller anden drøm i "rødt".
Chat er noget besynderligt noget, det ene øjeblik meget intenst, det næste : GaaaaaaaaaaaaaaaaaaB!
Det tredie øjenblik løber man skrigende bort og bliver væk i lang tid.

Det er min erfaring at mennesker kan have de mest forskelligartede motiver til at chatte: nogle skal bare have tiden til at gå på en kedelig vagt, andre drømmer om en livsledsagersager(ske), atter andre er ude på et sidespring, nogle elsker at lege med ord eller at flirte, andre vil have cybersex, nogle vil af med deres agressioner andre søger trøst i deres sorg, de fleste vil "bare" snakke ........ alle vil vi vel kontakt/samvær med andre mennesker (?)

(Har du lyst til at fortælle hvorfor du chatter så send en mail til z@tir.dk)

"Hallo-hallo!!" sir du sikkert og fortsætter : "Ikke meget du fortæller om z@tir".....næh.... hvis du vil vide mere så send mig en mail hvor du fortæller dt om dig selv, som du gerne vil jeg skal fortælle om mig .....

"noget for noget" .... ikk' ?? *S*

Forresten en meget god leveregel, også på chatten: "gi', va' du ønsker a' få !"

note: På DENNE site vil alt hvad JEG finder relevant at ævle om kunne forefindes, men det betyder ikke at du kan forvente at jeg vil chatte om det på Forum eller andre chatkanaler.

ps. somm'ti'er kalder je' mig for kadusbam - det er der endnu ingen der har gættet va' er.

pps. Juli 2001 er jeg ogs begyndt at chatte under navnene gr@@ ulv og canis lupus - s er du advaret !

tilbage til indhold
Tilbage til indhold
>
Opdateret d. 23.7.2001